pengacara antalya

Kabeh hak kabeh wong ing sistem hukum. layanan.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Law Firm Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

8: 00 - 18: 00

Kita Opening Hours Mon. - Sat.

Facebook

Linkedin

search
Menu
Kantor Hukum ing Turki

Kantor Hukum ing Turki Kamar lan Partner, ing Turki Law Firm

Mehmet Dursun Law Firm - Antalya Turki

Kabeh hak kabeh wong ing sistem hukum. layanan.

Kantor Hukum ing Turki

Türkçe Sayfa www.mehmetdursun.av.tr

PROPERTI INTELLECTUAL

UU CRIMINAL

kalkun hukum keluarga

LAWA FAMILY

kalkun hukum kesehatan

Hukum Kesehatan

Pengacara BANKRUPCY

Tax Law

KEGIATAN DOMESTIK

APLIKASI INDEKS ECHR

PROPERTI INTELLECTUAL

TRADEMARK lan Paten

perusahaan hukum top Turkey

KOPERASI LAW

KELUARAN FAMILY

LEGAL ESTATE REAL

TANGGUNG JAWABAN CRIMINAL

LAWA ADMINISTRASI

Sampeyan bisa ngubungi pengacara kanggo pitutur.

Ahli kita pengacara tansah karo sampeyan

mehmet dursun lawyer- anwalt

Mehmet Dursun

Pengacara, Mediator, Blockchain lan Mark Expert
Pengacara Kadriye Ersoy - Antalya

Kadriye ERSOY

Lawyer
pengacara zeki dursun

Zeki Dursun

Lawyer
Penasihat keuangan Bilal Kılıklı

Hubungi Bilal langsung

Penasehat Keuangan
Samet EFE Turkey

Samet EFE

IT & Software Consultant
durmuş alagöz turkey

Mungkasi Alagöz

Penasehat Tekan lan Hubungan Masyarakat
Konsultan Investasi davut dursun

Davut Dursun

Real Estate & Investment Konsultan
Emel Adıktı - Turkey

Email Adıktı

Asisten Administrasi
konsultan pariwisata

Lihat profil lengkap Turan

Konsultan Pariwisata
konsultan kesehatan

Ndeleng profil lengkap Çağlayan

Penasehat Kesehatan
bitcoin hukum turkish

Bitcoin, Blockchain lan kabeh cryptocurrency, kita nglindhungi kabeh hak sampeyan minangka hukum lan pidana ing babagan komputerisasi lan hukum.

Kita netepake organisasi non-pemerintah pisanan, Asosiasi Virtual Currency kanggo nglindhungi hak sampeyan karo ahli hukum lan konsultan ahli ing Turki.

real estate internasional

We are in service with our lawyer specializing in real estate and investment.

We are on your service with experts who have made karir akademik in real estate law. Ing Antalya uga kabeh ing Turki.

Perusahaan hukum internasional tr

Kita nglindhungi hak-hak warga kita ing negara kita, wong manca, hukum internasional.

Kita mbela hak-hak ing pengadilan Turki, ing ECHR lan panguwasa internasional.

Law Firm Turkei

20 taun pengalaman ing makili kabeh sampeyan

Kita tansah ing layanan kanggo nglindhungi hak sampeyan ing kabeh wilayah karo pengacara ahli lan tim kita ...

Advokat

Nggawe Sukses Hasil karo Area Kepakaran Kita

Hukum Publik

Public Law Expertise
  • ULAR CRIMINAL
  • TRADISI KONSTITUSI TR
  • LAWA ADMINISTRASI
  • LAWA PAJAK
  • LAWA INTERNASIONAL AWAM
  • LAWI KUDUS

LAWAS PRIBADI

1
  • IT LAW
  • LAWA FAMILY
  • LEGAL ESTATE REAL
  • LAWA LABOR
  • INVESTASI LAW
  • LAWA LITERER lan ARTISTIC

LAWAS PRIBADI

2
  • LAWA INSURANS
  • LAWA KONSUMEN
  • KOPERASI LAW
  • LAWA COMMERCIAL
  • PRIVATE INTERNATIONAL LAW
  • FOREST LAW

INFORMASI PENTING

We are here ...
  • TUTUP LANJUTAN
  • EXAMPLE APLIKASI
  • EXAMPLES CONTRACT
  • BEKALAN AWAM
  • ARTIKEL
  • GALERI VIDEO

Pengacara kita rapet melu kabeh perkembangan saiki.

pengacara antalya

pengacara kita
penjelasan informatif

Media ditulis lan visual liwat penet lan wawancara khusus.

perusahaan hukum internasional ing Turki
KARYA ING KUWIR LAN KANGGO LAWYERS

Pengacara Mehmet Dursun

Ing bidang hukum sampeyan bisa ngakses informasi sing saiki lan umum.

Sampeyan bisa ndeleng pendekatan menyang konvensi miturut owah-owahan hukum lan hukum kasus saiki.

kontak

Layanan lan pelatihan

Pengacara kita lan kabeh tim kita tansah ing layanan kanggo nindakake kabeh karya sing perlu kanggo sampeyan ing area kepakaran.

Advocaat

RepresentatIon IN HEARING

Our lawyers represent you as representatives for your rights in all courts and institutions.

turisme advokat

COMPANY CONSULTING

All the consultancy services required to protect the rights of your companies all over the world and especially in our country are given by our lawyers.

Scheidungsanwalt

INDIVIDUAL COUNSELING

all necessary advice to protect your personal rights, personal rights, property rights, etc. by our presence, our lawyers and staff on all matters relating provided all over the world especially in Turkey.

Berater Anwalt

INDIVIDUAL AND CORPORATE GENERAL SERVICES

Our lawyers take all necessary precautions in order to protect your legal rights and to suffer the loss of rights in the fields of application, representation, protection, trading, investment related to all national and international municipalities.

You can always contact us.

en English
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu