Pangacara Antalya

Tujuan kami anu pikeun membela sagala jinis hak sakabeh jalma dina sakabéh sistem hukum, méré hak-hak dina cara shortest na paling légal, nyandak precautions perlu Ulah dina urutan teu leungit hak jeung méré hidayah ka pihak jeung ka provice nu consultancy perlu jasa.

whatsapp

Facebook

LinkedIn

Copyright 2018 Teguh hukum Mehmet Dursun
Sadaya hak disimpen.

8: 00 - 18: 00

Jam Bubuka kami Mon. - sasab

Facebook

LinkedIn

neangan
menu
Teguh hukum di Turki

Teguh hukum di Turki Chamber Jeung Rakan, di Turki teguh hukum

Teguh Mehmet Dursun Undang - Antalya Turki

Tujuan kami anu pikeun membela sagala jinis hak sakabeh jalma dina sakabéh sistem hukum, méré hak-hak dina cara shortest na paling légal, nyandak precautions perlu Ulah dina urutan teu leungit hak jeung méré hidayah ka pihak jeung ka provice nu consultancy perlu jasa.

Teguh hukum di Turki

Türkçe Sayfa www.mehmetdursun.av.tr

HAK INTELÉKTUAL

hukum pidana

turki hukum kulawarga

Kinanti hukum

turki hukum kaséhatan

Hukum Kaséhatan

pangacara BANKRUPCY

Hukum Pajak

kekerasan domestik

ECHR individu aplikasi

HAK INTELÉKTUAL

Dagang na Patén

turki firms hukum luhur

koperasi hukum

sengketa Kinanti

REAL estate hukum

Kriminal pertahanan turkei

hukum administratif

Anjeun tiasa ngahubungan ahli hukum urang keur nasihat.

ahli kami ahli hukum nu salawasna sareng anjeun

Mehmet dursun lawyer- anwalt

Mehmet Dursun

Pangacara, mediator, Blockchain na Tandaan Ahli
Pangacara Kadriye Ersoy - Antalya

Kadri ERSOY

Pengacara
pangacara Zeki dursun

Anjeun calakan gaul

Pengacara
panaséhat Financial Bilal Kılıklı

Bilal kılıklı

panaséhat Financial
Samet Astuti Muhtar Turki

Samet Astuti Muhtar

IT & Software konsultan
durmuş alagöz turki

Durmus Alagöz

Pencét jeung Hubungan Public panaséhat
Konsultan investasi davut dursun

Davut Dursun

Tanah Saréal & konsultan Investment
Emel Adıktı - Turki

Amal keur adduct

Asistén Administrasi
konsultan pariwisata

ATAG urang Turan

konsultan pariwisata
konsultan kaséhatan

Caglayan gürlek

panaséhat Kaséhatan
bitcoin hukum Turki

Bitcoin, Blockchain tur sagala cryptocurrency, urang ngajaga kabéh hak anjeun duanana sakumaha légal jeung kriminal dina watesan computerization jeung hukum.

Urang ngadegkeun organisasi non-wewenang heula, Paguyuban Virtual Mata Artos ngajaga hak-hak anjeun jeung ahli hukum ahli sarta konsultan di Turki.

real estate internasional

Kami di layanan anjeun kalawan pangacara urang specializing di real estate jeung investasi.

Kami di layanan anjeun kalayan ahli anu geus dijieun karir akademik di hukum real estate. Dina Antalya ogé sagala di Turki.

Internasional teguh hukum TR

Urang ngajaga hak warga kami di nagara urang, nu strangers, hukum internasional.

Kami defending hak di pangadilan Turki, dina ECHR sarta otoritas internasional.

Hukum teguh Turkei

20 taun pangalaman dina ngalambangkeun sodara

Kami salawasna di layanan Anjeun ngajaga hak-hak anjeun di sakabeh wewengkon kalayan ahli hukum ahli urang jeung tim kami ...

Advocaats

meunang suksés Hasilna jeung Wewengkon kaahlian kami

Hukum umum

Hukum publik kaahlian
  • hukum pidana
  • Mahkamah Konstitusi TR
  • hukum administratif
  • Pajak hukum
  • Publik hukum internasional
  • hukum yudisial

hukum swasta

1
  • hukum IT
  • Kinanti hukum
  • REAL estate hukum
  • buruh hukum
  • warisan hukum
  • Karya sastra jeung artistik hukum

hukum swasta

2
  • asuransi hukum
  • konsumen hukum
  • koperasi hukum
  • hukum komérsial
  • Wasta hukum internasional
  • hukum leuweung

INFORMATIONS mangpaat

Kami di dieu ...
  • susunan ATTORNEYSHIP
  • conto aplikasi
  • conto kontrak
  • conto PERHATIAN
  • Artikel
  • video Galeri

attorneys urang anu raket handap kabéh kamajuan ayeuna.

ahli hukum Antalya

ahli hukum kami
guaran informatif

média ditulis tur visual leuwih pers jeung wawancara husus.

teguh hukum internasional di turki
Berpungsi dina isu ayeuna FROM ahli hukum kami

Pangacara Mehmet Dursun

Dina widang hukum anjeun bisa ngakses informasi urang ayeuna jeung umum.

Anjeun tiasa ningali deukeut urang kana Konvénsi nurutkeun ngarobah hukum na hukum hal ayeuna.

kontak

jasa jeung bengkel

ahli hukum urang jeung sakabeh tim kami sok di layanan anjeun ka ngalakukeun sagala pakasaban dipikabutuh pikeun maneh di wewengkon maranéhanana kaahlian.

Advocaat

Ngagambarkeun IN dédéngéan

Our lawyers represent you as representatives for your rights in all courts and institutions.

advokat Turki

COMPANY CONSULTING

All the consultancy services required to protect the rights of your companies all over the world and especially in our country are given by our lawyers.

Scheidungsanwalt

INDIVIDUAL COUNSELING

all necessary advice to protect your personal rights, personal rights, property rights, etc. by our presence, our lawyers and staff on all matters relating provided all over the world especially in Turkey.

Berater Anwalt

INDIVIDUAL AND CORPORATE GENERAL SERVICES

Our lawyers take all necessary precautions in order to protect your legal rights and to suffer the loss of rights in the fields of application, representation, protection, trading, investment related to all national and international municipalities.

You can always contact us.

en English
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca Catalanceb Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu